PETA RAZMJENA U PROJEKTU JEDAN DAN BEZ MOBITELA

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pon, 18/03/2019 - 14:43

U sklopu projekta "Jedan dan bez mobitela" , u petak, 01.03.2019. u Školi za medicinske sestre Vrapče sastale su se škole suradnice na projektu. Škole suradnice su Škola za medicinske sestre Vrapče,  Škola za medicinske sestre Mlinarska, Srednja škola Dugo Selo i Medicinska škola Šibenik čiji članovi nisu bili u mogućnosti doći.

‌Dolaskom u Školu za medicinske sestre Vrapče, domaćini su nas lijepo dočekali. S obzirom da smo cijelo vrijeme zajedno radili na realizaciji projekta, stalno smo bili u kontaktu. Svi su obavili svoje zadatke prije dolaska, pa su donijeli gotove materijale na razmjenu. Za početak, putem WhatsApp grupnog poziva smo stupili u kontakt sa Medicinskom školom Šibenik. Dogovorili smo plan za dovršavanje projekta nakon svih provedenih anketa, edukacija te prikupljanja materijala. Bilo je živo i konstruktivno, pa nismo ni osjetili da Šibenčani nisu fizički prisutni.  Odabrali smo način prezentiranja projekta i prikazivanja našeg rada na štandu u Tuhelju. Uklopili smo obrađene materijale i zajedničke ideje u prezentaciju. Dogovorili smo slaganje prezentacije uz oluju ideja. Bilo je tu različitih mišljenja, ali smo se na kraju ipak složili za najbolje. Razgovarali smo i o mogućem izgledu štanda.

Uz intenzivan rad bilo je vremena i za odmor tijekom kojeg smo se okrijepili, družili i još bolje upoznali. Kao i do sada, razmjena je završila sa puno novih iskustava, pozitivnih dojmova i željom da se što prije nađemo u Tuhelju.  Tada slijedi uvježbavanje prezentiranja i druženje sa svima ostalima.