MLINARSKA U II. OSNOVNOJ ŠKOLI VRBOVEC

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pon, 06/05/2019 - 12:21

Dana 12. travnja 2019. godine, osam učenika 5d razreda u pratnji profesorice Elvire Tahiri posjetila je II. osnovnu školu u Vrbovcu kako bi prezentirali edukativnu prezentaciju o spolno prenosivim bolestima i odgovornom ponašanju, ali i održali prezentaciju o našoj školi.

Prezentacije smo održali svim učenicima osmih razredima po njihovim razrednim odjeljenjima. Nakon odslušanog predavanja, učenici su imali prilike postaviti pitanja o predavanjima i pobliže se upoznati sa nama, predavačima. Osoblje škole, uključujući ravnateljicu, pedagoginju, knjižnjičarku i domara, pružili su nam toplu i lijepu dobrošlicu u njihovu školu, od samog prijevoza do škole pa do zakuske nakon održanog predavanja.

Smatram kako smo se kolege i ja vrlo dobro snašli u ulozi edukatora te kako će osmi razredi zapamtiti neke od korisnih savjeta koje smo im uputili tokom predavanja. Također, nadam se kako će mladi osmaši upisati našu školu i jednog dana i oni educirati i promovirati zdrav način života.

Zahvalio bih se II. osnovnoj školi Vrbovec na ugošćavanju i održavanju dobrih odnosa sa našom školom i nadam se kako će se suradnja i iduće godine nastaviti sa novim generacijama.

 

D.V. 5.d