Međuvršnjačka edukacija na temu: Spolno prenosive bolesti

Objavio/la Mato Crnčević, Uto, 05/02/2019 - 15:38

Međuvršnjačka edukacija na temu: Spolno prenosive bolesti

Pripremile:Valerija Županac, IV c I Jasna Ivasić

 

U prosincu 2018. godine su provedene učeničke aktivnosti koje je vrijedno istaknuti, kao poticaj svim učenicima i zahvala onima koji su sudjelovali u izvanučioničkim aktivnostima.

Učenici  četvrtih razreda Škole za medicinske sestre Mlinarska, u sklopu svojih izvannastavnih aktivnosti proveli su međuvršnjačku edukaciju učenicima Elektrotehničke škole Zagreb o spolno prenosivim bolestima.  Predavanje se održalo 4. prosinca 2018. godine u Elektrotehničkoj školi Zagreb.  Edukacija o spolno prenosivim bolestima bila je od obostrane koristi, naši učenici su dodatno naučili nešto novo, a učenici elektrotehničke škole su naučili koje mjere prevencije trebaju provoditi kako bi očuvali zdravlje.

Nekolicina učenika  prilikom naših predavanja je već znala odgovore na naša pitanja pa su za to  neki od njih bili i nagrađeni. Svidio im se naš način prenošenja znanja , kojim smo pokazali profesionalnost i  zrelost.  Nadamo se da će i oni nama  uskoro doći održati predavanja iz kojeg možemo i mi nešto novo naučiti!

Učenik IV d razreda Arian Jarić Dauenhauer hrabro se suočio sa izazovom prezentacije na engleskom jeziku o iskustvima učenika medicinske škole za Delegaciju Azerbajđana, koja je u organizaciji ASOO a posjetila i našu školu. Osim učenika predavanje za Delegaciju održala je profesorica engleskog, Anica Gregović te nastavnici struke Đurđica Stanešić i Jasna Ivasić.