Galerije

Dojdi osmaš

Objavio/la Mato Crnčević, Sri, 15/05/2013 - 12:05

U petak, 10. svibnja 2013. sudjelovali smo na manifestaciji predstavljanja srednjih škola grada Zagreba pod nazivom  Dojdi osmaš, a koja se održala na Trgu bana Jelačića. Na štandu naše škole učenici trećih razreda Domagoj Lukačević, Domagoj Purgar, Bruno Kuzmanović, Matilda Gegović, Josipa Relota i dr. mjerili su tlak zainteresiranim prolaznicima. Na glavnoj pozornici predstavili smo se plesnim nastupom učenica naše škole i  učeničkog doma te izvedbom pjesama Petre Marcinek i Roberta Lackovića (učenika 3a i 3c razreda).

Dojdi osmaš!

Objavio/la Mato Crnčević, Pon, 07/05/2012 - 15:36

U petak, 4. svibnja 2012., učenici trećih razreda naše škole sudjelovali su na prezentaciji srednjih škola grada Zagreba, već svima poznatoj manifestaciji Dojdi osmaš, koja se održavala na središnjem zagrebačkom Jelačić placu. Učenici su pripremili promotivne materijale, prezentaciju škole i plakate, a najatraktivnije je bilo mjerenje tlaka svim zainteresiranim sudionicima, prolaznicima, budućim učenicima i građanima našeg grada. Također, učenice Učeničkog doma Škole za medicinske sestre Mlinarska oduševile su svojim plesnim i pjevačkim sposobnostima.

Dojdi osmaš

Objavio/la Mato Crnčević, Čet, 12/05/2011 - 07:29

U četvrtak, 5. svibnja sudjelovali smo u prezentaciji srednjih škola grada Zagreba pod nazivom Dojdi osmaš na Trgu bana Jelačića.

I ove smo godine mjerili krvni tlak i šećer u krvi svim zainteresiranima za naše zanimanje.

Veselimo se novim učenicima koji odluče upisati prvi razred u našoj školi.