Galerije

WORLD SKILLS CROATIA U MLINARSKOJ

Objavio/la Natalija Šnidarić, Uto, 19/02/2019 - 17:54

BALET ELIZABETA AUSTRIJSKA - SISSI

Objavio/la Mato Crnčević, Čet, 14/02/2019 - 13:06

BALET ELIZABETA AUSTRIJSKA  - SISSI

 

    Dana 11. veljače 2019. u 19:30 sati u HNK Zagreb, 59 učenika prvaša naše škole u sklopu projekta Sisi i kraj jednog carstava  koji vodi prof. hrvatskog jezika Meri Pupačić, gledalo je balet.

DAN BOLESNIKA

Objavio/la Natalija Šnidarić, Uto, 12/02/2019 - 17:22

U ponedjeljak,  11.02.2019. povodom Dana bolesnika, kao što to već tradicionalno Volonterski klub Mlinarska i čini, učenici u pratnji nastavnice Elvire Tahiri su posjetili Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. Puni pozitivne energije i s porukama ohrabrenja pokušali smo uljepšati bolesnicima njihov dan. Nadamo se da su naše poruke, ali prije svega naši osmjesi probudili u njima snagu koja im je potrebna za brzo ozdravljenje  te im uljepšali bolničku svakodnevnicu. Moramo naglasiti da nas je osoblje bolnice srdačno dočekalo i veselimo se povratku i iduće godine.

Međuvršnjačka edukacija na temu: Spolno prenosive bolesti

Objavio/la Mato Crnčević, Uto, 05/02/2019 - 14:38

Međuvršnjačka edukacija na temu: Spolno prenosive bolesti

Pripremile:Valerija Županac, IV c I Jasna Ivasić

 

U prosincu 2018. godine su provedene učeničke aktivnosti koje je vrijedno istaknuti, kao poticaj svim učenicima i zahvala onima koji su sudjelovali u izvanučioničkim aktivnostima.

Erasmus+

Objavio/la Mato Crnčević, Sri, 30/01/2019 - 13:14

Erasmus+

Od subote 19.siječnja 2019. godine 14 učenika sa mentorom je u Irskoj u sklopu Erasmus+ programa. Smješteni su u Brayu, gradiću pored Dublina gdje se nalaze i domovi umirovljenika u koje su učenici raspoređeni na stručnu praksu. Svaki dan radi se puno radno vrijeme, a poslije ostaje dosta vremena i za razgledavanje, druženje, izlaske do primjerenih sati. Do povratka i svih dojmova, evo par sličica sa dosadašnjeg prelijepog iskustva!

ČETVRTA RAZMJENA U PROJEKTU JEDAN DAN BEZ MOBITELA

Objavio/la Natalija Šnidarić, Sri, 19/12/2018 - 10:01

 Realizirali smo i četvrtu razmjenu učenika u projektu Jedan dan bez mobitela, dvodnevnim posjetom Medicinskoj školi Šibenik.

Djelić atmosfere donosi na fotografijama...

TREĆA RAZMJENA U PROJEKTU ŠTO MOZAK ZNA O PLESU

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pon, 17/12/2018 - 10:21

U ponedjeljak 12. studenog, 2018., ujutro, povodom treće razmjene u sklopu našeg projekta, mi, učenici i mentori škola ŠZMS Mlinarska i ŠZMS Vrapče okupili smo se na Zagrebačkom Glavnom kolodvoru kako bi uhvatili vlak za Koprivnicu. Dolaskom u Koprivnicu dočekali su nas naši suradnici iz Srednje škole Koprivnica te nas odveli do svoje škole. Tamo smo se smjestili i počeli prezentirati naše dosadašnje spoznaje u vezi projekta te komentirali eventualne dodatke i izmjene u planovima. Ponovno smo si postavili pitanja kao što su: „Što je za nas uopće ples?“ i „Što želimo od ovog projekta?“.

DRUGA RAZMJENA U PROJEKTU MEDICINA KROZ KNJIŽEVNOST

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pon, 17/12/2018 - 10:11

U srijedu, 5.prosinca 2018. godine realizirana je druga razmjena učenika u projektu „Medicina kroz književnost“ u Školi za medicinske sestre Mlinarska.

Naša škola bila je domaćin učenicima i mentorima iz Srednje škole Bedekovčina, Medicinske škole „Ante Kuzmanića“  Zadar i Medicinske škole „Draginja Nikšić“ iz Sremske Mitrovice. Dan ranije u Zagreb su doputovali učenici i mentor iz Sremske Mitrovice, koje smo ugostili u učeničkom domu naše škole. Iduće jutro dočekali smo učenike i njihove mentore iz Zadra i Bedekovčine i nastavili rad na projektu.